Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 34.231.247.88 op.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
126 berichten.
R. Roozendaal schreef op 1 november 2005 om 08:52:
Den Haag, 1 november 2005 Fam. Tijs, Wij hebben de afgelopen vrijdag t/m zondag fantastische dagen gehad. Het was schitterend herftsweer waardoor de herfstkleuren in de mooie omgeving mooi tot uiting kwam. Verder hebben wij genoten van de heerlijke wild-diners. Kortom wij hebben genoten van het mooie weer, prachtige omgeving en het heerlijke eten. Wij waren voor de tweede maal bij u te gast, een derde keer zal zeker volgen. Groeten, Hannie en Ren? Roozendaal.
R. Roozendaal schreef op 31 oktober 2005 om 13:12:
Den Haag, 31 oktober 2005 Fam. Tijs, Wij hebben de afgelopen drie dagen grandioos genoten. Niet alleen van het mooie herfstweer maar ook van de schitterende omgeving alsmede van de voortreffelijke 4-gangen wild-menu's. Voor de tweede keer zijn wij bij jullie te gast geweest, een derde keer zal zeker volgen. Het was een top-weekend. Groeten van Hannie en Ren? Roozendaal.
Westbroek schreef op 1 september 2005 om 17:34:
Ik en mijn echtgenote hebben 6 dagen genoten van de omgeving en in het bijzonder van ons verblijf in het hotel. Het was werkelijk een verblijf om niet te vergeten, uitstekende maaltijden, en bediening, gastvrij en vriendelijk. Alvast tot volgende keer. Jean en Rita Westbroek
Fam. Van Kats. schreef op 25 augustus 2005 om 17:08:
Wij hebben het erg goed naar ons zin gehad van 22 aug. tot 25 aug. Alles was keurig voor elkaar. Het eten was voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Groeten van Wil en Kees van Kats.
bert plaizier schreef op 16 augustus 2005 om 16:06:
Sjanie en ik hebben het enorm naar ons zin gehad, jullie waren voortreffelijke gastdame en heer, goede en vriendelijke bediening en het eten was meer dan goed, maar goed dat we aktief waren!! zeker weer voor herhaling vatbaar (5e x) ook aan de andere gasten bewaren wij goede herinneringen Tot ziens p.s oplader gevonden!!!! groeten bert
k+m karreman schreef op 15 augustus 2005 om 14:55:
wij hebben een zeeeeeeeeeeeeer fijn weekend gehad in uw hotel. heel goed van eten en drinken en zeer gastvrij. bedankt van de karremannetjes uit goes ps: op uw sitetekening staat 322 moet 332 zijn (wel goed in tekst)